Uw therapeute

Sinds 1980 ben ik werkzaam in de gezondheidszorg en heb ik als doktersassistente de nodige werkervaringen op
poli dermatologie van het VU ziekenhuis en de algemene poli van het Slotervaart ziekenhuis te Amsterdam gedaan.

Tijdens mijn vierjarige studie voor huid- en oedeemtherapeute 1985-1989 ben ik parttime werkzaam geweest op de bedrijfsgeneeskundige dienst van een verzekeringsmaatschappij te Amsterdam. Van 1990-1991 heb ik de aanvullende opleiding orthobanda als bandagiste afgerond om tevens als leverancier van elastische kousen werkzaam te kunnen zijn.

Als huidtherapeute en leverancier van elastische kousen ben ik vanaf 1991 de eigenaresse van de Amstelpraktijk te Amstelveen.

Per september 2008 ben ik als huidtherapeute geregistreerd volgens de wet BIG en opgenomen als beroepsbeoefenaar in het Kwaliteitsregister Paramedici.

De Amstelpraktijk voldoet al 25 jaar aan de hoge eisen voor de levering van medische hulpmiddelen en mag zich
sinds 2000 SEMH erkend leverancier voor therapeutische elastische kousen noemen.